Дикар Консулт ООД

За нас

MOTORNI-TRIONI.COM е специализиран сайт за горска, градинска и почистваща техника с марка STIHL, като предлага и богат избор от консумативи, аксесоари и резервни части за тези машини.

В страницата ще намерите пълната гама от машини за гората и градината на световноизвестния производител STIHL - моторни резачки и коси, електрически и акумулаторни триони, моторни, електрически, акумулаторни и тракторни косачки, кастрачки и ножици за жив плет, пръскачки, листосъбирачи и духалки, моторни свредели и фугорези, мотофрези и дробилки за клони, както и качествени почистващи машини - прахосмукачки и водоструйки.

Към изброената техника на двете водещи марки можем да добавим и голямо разнообразие от защитно облекло, детски играчки и рекламни материали, както и многообразие от консумативи за всяка една от предлаганите машини.

Сайтът е с модерна визия и лесна навигация, като бързо и без усилия можете да поръчате желания от Вас продукт. Тук ще откриете богата техническа информация за предлаганите машини, както и интригуващи промоции и конкурентни цени.

Техниката, която предлагаме е с осигурен гаранционен и извънгаранционен сервиз, експресна доставка до всяка точка на страната, като машините на стойност над 70 лв. са и с безплатен транспорт до посочен от клиента адрес на територията на България.

Сайтът е собственост на Дикар консулт ООД, фирма с над 28-годишен опит в сферата на търговията с машини и инструменти, което дава гаранция за качествено и професионално обслужване.