Дикар Консулт ООД
Сервизен комплект STIHL 14

Сервизен комплект STIHL 14

МаркаSTIHL
Модел11420074101
НаличностНа склад
  • 32.15 лв. с ДДС


Сервизният комплект STIHL 14 e подходящ за бензинови триони STIHL MS 462. С него може да извършвате сами периодична поддръжка на верижния си трион. Благодарение на тази стандартна поддръжка, Вие удължавате експлоатационния живот на машината. Това води до защита на компонентите от замърсяване и повреда, и до оптимална мощност на двигателя. Комплектът съдържа: HD2‑въздушен филтър, запалителна свещ и горивен филтър.

Въздушният филтър HD2  е подходящ за всички условия на работа и за това може да бъде използван универсално. Благодарение на фините си пори той предлага много високо качество на филтриране и филтрира дори и най-фините замърсявания от засмуквания въздух. Чрез смяната на HD2‑филтъра двигателят на верижния трион се предпазва надеждно от навлизане на абразивен прах. Мощността се запазва без промяна, разходът остава нисък и можете да стартирате моторния си трион STIHL лесно, както обикновено.

С цел поддържане на мощността се препоръчва също така редовна смяна на запалителната свещ. Тя е основата за чисто изгаряне в двигателя. А горивния, или още наричан бензинов филтър, поддържа горивото чисто от чужди частици, преди попадането му в двигателя. Същият трябва да се подменя редовно, за да функционира надеждно. 

Препоръчваме за смяната на въздушния филтър и запалителната свещ да използвате практичния комбиниран ключ, който вече сте получили с моторния си трион STIHL. Интересното е, че в самата опаковка на този сервизен комплект е интегрирана картонена кука, с която може да извадите филтъра от резервоара за гориво при подмяната му с нов, без нужда от допълнителен инструмент.

Технически характеристики
Предназначение за бензинови триони STIHL MS 462
Окомплектовка HD2‑въздушен филтър, запалителна свещ и горивен филтър

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Бензинов трион STIHL MS 462

Бензинов трион STIHL MS 462

2 204.00 лв. Дан. основа: 1 836.67 лв.

Бензинов трион STIHL MS 462 C-M

Бензинов трион STIHL MS 462 C-M

2 360.00 лв. Дан. основа: 1 966.67 лв.