Дикар Консулт ООД
Сервизен комплект STIHL 37

Сервизен комплект STIHL 37

МаркаSTIHL
Модел42410074101
НаличностНа склад
  • 30.95 лв. с ДДС


Сервизният комплект STIHL 37 e подходящ за бензиновата духалка за листа BG 86 (производство след 2013 година) и уреда за засмукване и раздробяване SH 86 (производство след 2013 година). С него може да извършвате сами периодична поддръжка на вашите уреди. Благодарение на тази стандартна поддръжка, Вие удължавате експлоатационния живот на машината. Това води до защита на компонентите от замърсяване и повреда, и до оптимална мощност на двигателя. Комплектът съдържа: въздушен филтър от кече, запалителна свещ и горивен филтър.

Филтърът от кече на STIHL предлага добро качество на филтриране при различни условия на използване. Като големите частици мръсотия се улавят още на повърхността на филтъра, докато фините се задържат във вътрешността му. По този начин мотора е предпазен от навлизане на абразивен прах, мощността се запазва, а разхода остава нисък. 

С цел поддържане на мощността се препоръчва също така редовна смяна на запалителната свещ. Тя е основата за чисто изгаряне в двигателя. А горивния, или още наричан бензинов филтър, поддържа горивото чисто от чужди частици, преди попадането му в двигателя. Същият трябва да се подменя редовно, за да функционира надеждно. 

За извършване на стандартните дейности по поддръжка, не се нуждаете от допълнителен инструмент. За смяната на въздушния филтър и запалителната свещ може да използвате комбинирания ключ, който е част от окомплектовката на вашите машини. За изваждане на филтъра от резервоара за гориво при подмяната му с нов, в опаковката на сервизния комплект е интегрирана картонена кука.


Технически характеристики
Предназначение за STIHL BG 86 / SH 86
Окомплектовка въздушен филтър от кече, запалителна свещ и горивен филтър

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър