Дикар Консулт ООД
Комплект за почистване STIHL Care & Clean Kit MS

Комплект за почистване STIHL Care & Clean Kit MS

МаркаSTIHL
Модел07825168607
НаличностНа склад
  • 46.64 лв. с ДДС


STIHL Care & Clean Kit MS е комплект, който служи за основното почистване на вашия моторен трион. Редовната и правилна поддръжка осигурява по-дълъг експлоатационен живот. В комплекта са включени: почистващ препарат STIHL VarioClean Eco 500 ml, четка с метална част за почистване на канала на шината и микрофибърна торбичка за пране.

Препоръчваме при извършване на тези дейности по почистване да използвате защитни ръкавици и предпазни очила.

- STIHL VarioClean Eco 500 ml е сертифицирано екологично почистващо средство. 92% от съставките му са от естествен произход. Почиства ефективно и щадящо всички повърхности от желязо, алуминий, пластмаса, лакирани или гумирани повърхности. Веднага след напръскване на веригата, корпуса или шината с него, започват да се отстраняват с лекота - грес, масла, органични замърсявания и смола.

- Микрофибърна торбичка - използва се както за пране, така и вместо ръкавица по време на почистване. Почистването на въздушния филтър става много лесно благодарение торбичката. След напръскване с STIHL VarioClean Eco можете или да изплакнете в топла вода поставеният в торбичката филтър или да го изперете в перална машина на 60°C.


Технически характеристики
Предназначение за моторни триони STIHL MS
Окомплектовка Почистващ препарат STIHL VarioClean Eco 500 ml, Четка с метална част за почистване на канала на шината и Микрофибърна торбичка за пране.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър