Дикар Консулт ООД
Комплект за почистване STIHL Care & Clean Kit FS Plus

Комплект за почистване STIHL Care & Clean Kit FS Plus

МаркаSTIHL
Модел07825168602
НаличностНа склад
  • 33.22 лв. с ДДС


Комплектът за почистване STIHL Care & Clean Kit FS Plus служи за бързо и ефективно почистване на вашата моторна коса, тример или храсторез. Това им осигурява дълъг експлоатационен живот. В комплекта са включени: почистващ препарат STIHL Varioclean 500 ml, STIHL Multispray 400 ml и грес STIHL Superlub FS 80g. С тях може да почистите замърсяванията от вашите машини, като трябва да смазвате редовно редуктора, с цел намаляване на износването.

Препоръчваме при извършване на тези дейности по почистване да използвате защитни ръкавици. 

- STIHL Varioclean 500 ml представлява специален почистващ препарат, разработен специално за отстраняване на биологични замърсявания напр. смоли, масла или петна от трева от веригите, шините, ножовете, циркулярните дискове и корпусите на машините, както и от стоманени, и магнезиеви отливки. 

- STIHL Multispray 400 ml представлява прозрачен мултиспрей без мирис с двойно действие. Като мултифункционално масло той убеждава с доброто си смазване. Освен това разтваря залепнали замърсявания и заседнали частици, и остава по повърхността като не втвърдяващ се защитен филм.

STIHL Superlub FS 80 е високоефективна грес, много подходяща за бързо въртящия се редуктор на моторните коси STIHL. Остава и в откритите части на редуктора поради отличната си прилепваемост, осигурявайки по-този начин минимално износване.


Технически характеристики
Предназначение за моторни коси STIHL FS
Окомплектовка почистващ препарат STIHL Varioclean 500 ml, STIHL Multispray 400 ml и грес STIHL Superlub FS 80g

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър