Дикар Консулт ООД
Сервизен комплект STIHL 15

Сервизен комплект STIHL 15

МаркаSTIHL
Модел11430074100
НаличностНа склад
  • 32.29 лв. с ДДС


Сервизният комплект STIHL 15 e подходящ за бензинови триони STIHL MS 231 и MS 251. С него може да извършвате сами периодична поддръжка на верижния си трион. Благодарение на тази стандартна поддръжка, Вие удължавате експлоатационния живот на машината. Това води до защита на компонентите от замърсяване и повреда, и до оптимална мощност на двигателя. Комплектът съдържа: въздушен филтър от кече, запалителна свещ и горивен филтър.

Филтърът от кече на STIHL предлага добро качество на филтриране при различни условия на използване. Като големите частици мръсотия се улавят още на повърхността на филтъра, докато фините се задържат във вътрешността му. По този начин мотора на резачката за дърва е предпазен от навлизане на абразивен прах, мощността се запазва, а разхода остава нисък. 

С цел поддържане на мощността се препоръчва също така редовна смяна на запалителната свещ. Тя е основата за чисто изгаряне в двигателя. А горивния, или още наричан бензинов филтър, поддържа горивото чисто от чужди частици, преди попадането му в двигателя. Същият трябва да се подменя редовно, за да функционира надеждно. 

Препоръчваме за смяната на въздушния филтър и запалителната свещ да използвате практичния комбиниран ключ, който вече сте получили с моторния си трион STIHL. Интересното е, че в самата опаковка на този сервизен комплект е интегрирана картонена кука, с която може да извадите филтъра от резервоара за гориво при подмяната му с нов, без нужда от допълнителен инструмент.

Технически характеристики
Предназначение за бензинови триони STIHL MS 231 / MS 251
Окомплектовка въздушен филтър от кече, запалителна свещ и горивен филтър

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър